Lezing BCKlazienaveen voorafgaand aan bezoek Dirk Zeelenberg november 2015

met Dirk

AANKONDIGING DOOR BCKLAZIENAVEEN:

Woensdag 4 november hebben wij niemand minder dan Dirk Zeelenberg te gast. Deze unieke avond staat vooral in teken van de ondernemer.

Zeelenberg is bij velen bekend als acteur van de hitserie Divorce waar hij de neurotische David Mändelbaum speelt. Naast zijn werk als acteur is Dirk succesvol ondernemer en het gezicht van Spreadthebrand.com, een onderneming die merken en marketingcampagnes aan de juiste Influentials koppelt om maximale exposure te genereren bij de juiste doelgroep. Zeelenberg zal deze avond over zijn ondernemerservaringen vertellen.

Dit is nog niet alles! Want om bij het thema “Divorce” te blijven, zal de avond worden ingeleid door twee bekende Emmense advocaten, Monique van Roosmalen en Renate van der Lubbe, van Van Roosmalen en Van der Lubbe Advocaten. Zij praten u bij over wat er zoal bij een echtscheiding komt kijken.

BCK is een actieve Netwerkclub voor ondernemers en zakenmensen uit Klazienaveen en omgeving. Het doel van BCK is informeel en gezellig zakelijk contact initiëren met medeondernemers. In een ongedwongen en informele sfeer wordt door ondernemers zowel zakelijke als niet-zakelijke kennis en ervaring besproken en overgedragen.